1. Owners
 2. Onderdelen en accessoires
 3. Onderhoudskit

TOYOTA-ONDERHOUDSKIT

Wil jij genieten van een wagen die blinkt als de eerste dag? Toyota heeft een volledige onderhoudskit voor je samengesteld met alle nodige producten om je Toyota opnieuw te laten schitteren.

Hoe onderhoud ik mijn auto goed? Kies voor de Toyota-onderhoudskit. Hij bevat essentiële onderhoudsproducten om uw auto te laten stralen.

 

Dit zit er in de Toyota-onderhoudskit:

 • Dashboard Care 500 ml

  Deze krachtige dashboardreiniger met een aangenaam parfum verwijdert vuil, herstelt de natuurlijke kleur van je dashboard en brengt een waterafstotende laag aan die je dashboard bijna zes maanden lang beschermt. Veeg de overtollige dasboardreiniger weg met de meegeleverde microvezeldoek voor een frisse glans zonder strepen.

   

  Glass Cleaner 500 ml

  Hou je ruiten schoon voor een optimale zichtbaarheid en maximale lichtinval. De krachtige glasreiniger van Toyota verwijdert stof, vingerafdrukken, hardnekkig vuil, vet en aanslag voor heldere ruiten die veilig rijden garanderen in alle weersomstandigheden.

     Insect Remover 500 ml

  Met de doeltreffende Insect Remover van Toyota verwijder je snel en makkelijk insectenresten en vogeluitwerpselen van je voorruit, motorkap en voorbumper. De kwalitatieve formule is 100% veilig voor gebruik op plastic, lak, metaal of glas.

   

  Microvezeldoek

  Voor een perfecte afwerking zonder strepen bevat je onderhoudskit een hoogwaardig doek van de beste microvezels.

   

  Microvezeldoek

  Deze exclusieve tas met het Toyota-logo is ideaal om al je onderhoudsproducten eenvoudig op te bergen.

 •  

   

Alle onderhoudsproducten in deze kit zijn door Toyota ontwikkeld. Zo ben je zeker van premium kwaliteit die 100% geschikt is voor jouw wagen.
En dat allemaal voor de unieke prijs van € 49! De kit is beschikbaar bij je Toyota-verdeler. Maak een afspraak en kom je onderhoudskit ophalen.
Prijzen inclusief BTW. De onderhoudskit is verkrijgbaar bij je Toyota verdeler, zolang de voorraad strekt.