1. New Cars
 2. Overzicht

RAV4 RAV4

SUV

RAV4 - RAV4 - SUV
Vanaf
Vanaf € 40.950
€ 44.950
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
 • Lichtsensor
 • Adaptive Cruise Control - alle snelheden
 • Automatic High Beam
5.6 l/100 km
126 g/km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  Ontworpen om op te vallen

  De RAV4 is gemaakt om in te rijden en ontworpen om op te vallen. De RAV4 Plug-in Hybrid combineert de robuuste look van een volbloed SUV met strakke, dynamische vormen, wat een gestroomlijnd, stads uiterlijk oplevert. Het resultaat is een uiterst krachtige SUV die u veilig en stijlvol overal naartoe brengt.

 • Krachtig en zuinig

  De krachtige 2.5-liter Hybrid Dynamic Force-motor (A25A-FXS) combineert een uiterst gelijkmatig rijgedrag met veel vermogen en grote nauwkeurigheid. De responsieve 2.0-liter benzinemotor met directe inspuiting (M20A-FKS) heeft een indrukwekkende acceleratie en merkbaar koppel, wat voor een opwindende rijervaring zorgt.

 • Groot, slagvaardig en wendbaar

  De RAV4 oogt dan wel als een indrukwekkende SUV, hij is verrassend levendig, biedt uitstekend zicht op de weg en is ongelooflijk wendbaar: een droom van een auto in elke stad. Met een totale lengte van 4,6 meter en een draaicirkel van slechts 11 meter is geen straat te smal en geen bocht te krap.

 • Op alles voorbereid

  Toyota Safety Sense is verbeterd en omvat nu nog intelligentere systemen. De RAV4 doet nu nog meer om u te helpen, zodat u onder alle omstandigheden zorgeloos kunt rijden. Zo kan het Pre-Collision System nu fietsers bij daglicht en voetgangers in het donker detecteren.

Volledig scherm Sluiten

Promoties

Geen inhoud gevonden