1. New Cars
 2. Betrouwbaarheid & Garantie

Supra Sport 3.0L
Betrouwbaarheid & Garantie

Coupé

De legende is terug. De ontwikkeling van de nieuwe Toyota GR Supra, die door Toyota Gazoo Racing wordt geproduceerd, draaide niet om cijfermatige prestaties maar was gericht op het gevoel dat u achter het stuur ervaart.
Supra - Sport 3.0L - Coupé
D06 - Lightning Yellow

Vanaf

Vanaf 70240.0

Vanaf

€ 769 /maand

Legale vermeldingen

Motor

3.0L Turbo

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km
Supra - Sport 3.0L - Coupé

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

Veiligheid

In elke situatie kunt u vertrouwen op Toyota Supra Safety+.

De Toyota GR Supra heeft een verzameling specifieke veiligheidssystemen, van een Blind Spot Monitor en Lane Departure Alert tot parkeersensors en waarschuwing voor mogelijke aanrijdingen, die u volledig zorgeloos laten rijden.

Overal in het interieur zijn airbags geplaatst

In het interieur van de auto zijn zeven SRS-airbags geïnstalleerd, die ervoor zorgen dat de bestuurder en passagier goed beschermd worden bij een aanrijding.

WAARBORG

Elke Toyota is gebouwd om een uitzonderlijk hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden. Om u zorgeloos te laten rijden, bieden wij standaard 3 jaar garantie op alle voertuigen en tot 10 jaar verlengde dekking op de hybride batterij voor onze hybrides. Onze uitgebreide verlengde garantie biedt u volledige gemoedsrust voor een extra periode van 12 of 24 maanden.

 • Fabriekswaarborg

  Toyota biedt wereldwijd een standaardwaarborg gedurende 3 jaar (tot maximum 100.000 km).
 • Verlengde waaborg

  Bovenop de standaardwaarborg van 3 jaar die elke Toyota vanuit de fabriek meekrijgt, biedt Toyota Belgium nog 2 jaar extra waarborg.
   
 • Tot 10 jaar verlenging van de hybride batterijdekking

  Toyota verlengt de hybride batterijdekking tot 10 jaar *.

Eurocare pechverhelping

Onze auto’s zijn gebouwd om jarenlang probleemloos mee te rijden. Maar het kan altijd gebeuren dat u hulp nodig hebt, of dat nu komt door een mechanische storing, een ongeval of een lekke band. Omdat wij waarde hechten aan klantenservice, wordt elke nieuwe auto geleverd met 1 jaar Toyota Eurocare-dekking, zodat u zonder oponthoud en volledig zorgeloos weer op weg wordt geholpen.

Contactgegevens

In België
0800 999 55

In het buitenland
+32 (0)2 773 61 22

Algemene vragen
0800 999 55

TOYOTA’S VEILIGHEIDSBELOFTE

Dankzij tientallen jaren van autokennis en uitgebreid onderzoek is elke nieuwe Toyota een direct inzetbare, betrouwbare partner op cruciale momenten, zelfs wanneer u dat niet beseft. Het uiteindelijke doel van onze geavanceerde Toyota Safety Sense-technologieën is om verkeersongevallen volledig uit te bannen en het verkeer voor iedereen veiliger te maken.

Reparaties

Zelfs de meest voorzichtige bestuurder kan een aanrijding krijgen. Gelukkig kunt u altijd een beroep doen op het netwerk van erkende Toyota-herstelbedrijven, hoe groot of klein de schade ook is. Onze geschoolde technici bieden een complete reparatieservice, die bedoeld is om uw Toyota in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.