Toyota-accu’s

Stroomvoorziening voor onderweg

Een moderne Toyota beschikt over tal van elektronische systemen die het rijden veiliger, eenvoudiger en aangenamer maken. Al deze systemen, van satellietnavigatie tot Bluetooth®, parkeerhulp en audiovisueel entertainment, verlangen een betrouwbare stroomvoorziening.

Onze originele Optifit-accu’s, die speciaal voor uw Toyota zijn ontworpen, zorgen voor optimale prestaties tijdens elke rit. Wij leggen uit waarom:

  • Ze zijn perfect afgestemd op elk Toyota-model
  • Weer of geen weer, onze accu’s zijn het hele jaar door betrouwbaar
  • Onderhoudsvrij ontwerp
  • Scherp geprijsd
  • Drie jaar garantie zonder kilometerbeperking
  • Speciaal voor auto’s met het Toyota Stop & Start-systeem ontworpen Eco-run-serie, die hoge prestaties levert en de levensduur van de accu met wel 50% kan verlengen
/
/

Omdat u onderweg afhankelijk bent van een betrouwbare energiebron, zijn onze Optifit-accu’s ontworpen om u gedurende vele jaren van stroom te voorzien.

Meer over Toyota

Toyota-schadeherstel en -radiateurreparatie Toyota-schadeherstel en -radiateurreparatie Omdat een kapotte auto uw dagelijks leven sterk ontwricht, kan een snelle reparatie van hoge kwaliteit heel veel uitmaken. Originele Toyota-motorolie Originele Toyota-motorolie Onze motoren zijn ontworpen om een leven lang voor ongekende prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden te zorgen. Originele Toyota-ruitenwisserbladen Originele Toyota-ruitenwisserbladen Aandacht voor uw omgeving is belangrijk, of u nu van het landschap wilt genieten of de auto vóór u in de gaten moet houden. Toyota Instructies Instructies Ontdek hoe uw Toyota te onderhouden en uw accessoires te monteren door de simpele instructies van onze video's te volgen.