1. New Cars
 2. Overzicht

Aygo X play

5-deurs

Aygo X - play - 5-deurs
Vanaf
Vanaf € 17.090
€ 19.610
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
4.9 l/100 km
111 g/km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  De knapste cross-over van de stad

  Aygo X doet uw temperatuur stijgen met zijn gedurfd en onmiskenbaar ontwerp. Het tweekleurige koetswerk benadrukt het design en straalt originaliteit en speelsheid uit. Opvallende led-koplampen verlichten uw pad, terwijl het ontwerp van de achterlichten nog steeds de iconische Aygo-signatuur draagt. Indrukwekkende lichtmetalen 18inch-velgen onder oversized bumpers geven de Aygo een breder postuur, en een cool en degelijk aanzien, waar u er ook mee rijdt.

 • Aangedreven door impulsen

  Dankzij de innovaties verovert u de stad stormenderhand. De Toyota Aygo X reageert snel en nauwkeurig en is daarmee de ideale wagen om u doorheen moderne stedelijke én landelijke gebieden te loodsen. De hogere rijpositie biedt u bij elke verplaatsing zorgeloos comfort. Slechts 3,7 meter lang en met een toonaangevende draaicirkel, is de Aygo X compact, wendbaar en makkelijk te parkeren, zelfs in drukke straten. De versnellingsbak reageert snel en moeiteloos op uw rijstijl. Hij schakelt vlot waardoor het in de stad gemakkelijk en aangenaam rijden is.

 • Ruimte ... verrassend veel

  Hoewel compact aan de buitenkant, is er verrassend veel ruimte binnenin de Aygo X. De kofferruimte van 231 liter - het beste wat u in zijn klasse zult vinden - is ontworpen voor flexibele levensstijlen. Het slimme ontwerp zorgt voor handige toegang tot de koffer en biedt de mogelijkheid alle bagage ineens te vervoeren. Uw Aygo X heeft de ruimte voor het dagelijkse vervoer in de stad en erbuiten.

 • Met vertrouwen door elke bocht

  Rijd geconcentreerd en veilig door de stad. De Aygo X is uitgerust met een schat aan verbeterde veiligheidsvoorzieningen die u toelaat u altijd zelfverzekerd in het verkeer te begeven. T-Mate combineert Toyota Safety Sense* met andere technologieën voor actief rijden en parkeerhulp, en biedt een continue begeleiding. Of u zich nu op de snelweg, in de stad op of de parkeerruimte bevindt, met de Aygo X bent u steeds in veilige handen. (* Standaard in alle klassen.)

Volledig scherm Sluiten

Promoties

Geen inhoud gevonden