1. New Cars
  2. Hybrid Electric
  • Intelligent geëlektrificeerd

    De nieuwe Corolla Hatchback bouwt voort op Toyota's rijke erfenis van hybride elektrische innovatie en uitmuntendheid om een rijervaring met ongeëvenaard plezier en ongeëvenaarde efficiëntie te bieden. De zelfopladende wagen biedt optimaal gemak, terwijl de aandrijflijn ervan de onvermoeibare prestaties van een benzinemotor combineert met een schone en krachtige elektrische aandrijving, voor een compromisloze oplossing met lage uitstoot.

Comfortabel en onder controle

De nieuwe Corolla Hatchback is een plezier om in te rijden. Het geraffineerde rijgedrag zorgt telkens opnieuw voor volledige controle en een hoge mate van vertrouwen bij de bestuurder. Het rijcomfort is op elk type wegdek uitstekend, dankzij de stijve carrosseriestructuur van de Corolla.

De sensatie van controle

De Corolla is wendbaar en responsief en heeft een neutrale wegligging in bochten, terwijl hij tevens beschikt over een licht aanvoelende, directe stuurinrichting en een getunede voor- en achterwielophanging. Het resultaat is een intuïtieve connectie tussen auto en bestuurder. Draai aan het stuur en de Corolla reageert onmiddellijk en natuurlijk, voor een voldoening schenkende en veilige rijervaring.

Elektrisch zonder gedoe

De vijfde generatie van het hybride elektrische systeem van de Corolla Hatchback is ons meest geavanceerde tot nu toe. De wagen verschilt in gebruik niet van een normaal voertuig en biedt een best-in-class brandstofefficiëntie in combinatie met een lage uitstoot, terwijl u zich nooit zorgen hoeft te maken over de actieradius. U kunt gewoon tanken zoals gebruikelijk, want omwille van het feit dat Toyota's hybrides zelfopladend zijn, hoeven ze niet te worden aangesloten op het elektriciteitsnet of een oplaadpunt om te worden opgeladen.