1. New Cars
 2. Overzicht

Supra Sport 3.0L

Coupé

De legende is terug. De ontwikkeling van de nieuwe Toyota GR Supra, die door Toyota Gazoo Racing wordt geproduceerd, draaide niet om cijfermatige prestaties maar was gericht op het gevoel dat u achter het stuur ervaart.
Supra - Sport 3.0L - Coupé
Vanaf
€ 72.210
Financiering vanaf
Legale vermeldingen
 • Intelligent Adaptive Cruise Control
 • 19" lichtmetalen velgen
 • Adaptive Cruise Control bediening op stuurwiel
8.1 l/100 km
183 g/km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   


GR Supra Galerij

Exploreren 360°

 • Ontwerp

  DE AERODYNAMISCHE EIGENSCHAPPEN VAN EEN RACEWAGEN EN EEN MODERN, KRACHTIG UITERLIJK

  Met zijn opvallende ontwerp — lange motorkap, compacte carrosserie en dubbelgewelfd dak — zal de nieuwe Toyota GR Supra autoliefhebbers beslist in vervoering brengen en fans van klassieke sportwagens voor zich innemen.

 • VOOR HET GEVOEL

  De 3.0-liter zescilinderlijnmotor van de Toyota GR Supra biedt traploos vermogen en een directe respons. Deze motor met twin-scroll turbo, directe brandstofinspuiting en variabele klepregeling levert 340 DIN-pk vermogen en 500 Nm koppel voor een opwindende acceleratie van 0 tot 100 km/h in 4,3 seconden en een topsnelheid van 250 km/h.

 • INDRUKWEKKENDE VEILIGHEID

  De Toyota GR Supra is uitgerust met Toyota Supra Safety+, een pakket technologieën waaronder Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert en Adaptive Cruise Control met Stop&Go.

Volledig scherm Sluiten